Café-Madrid-seperator - Tapas Maastricht

Reserveren

Café-Madrid-seperator - Tapas Maastricht

Reserveren op de dag zelf?
Uitsluitend telefonisch op +31 43 – 327 08 74!

Lieve gast,

Op vrijdag en zaterdag werken wij met rondes bij Café Madrid, van 17.00/17.30/18.00 tot 20.15 óf vanaf 20.30. Dit om iedereen de mogelijkheid te geven om een hapje bij ons te komen eten. De beschikbaarheid van de rest van de week vind u online. U kunt de gewenste tijd kiezen via de reserveringsknop! Staat de gewenste tijd er niet bij? Bel ons dan op 043-3270874, wellicht kunnen wij nog iets voor jullie betekenen!

Bent u met meer dan 7 personen? Neem dan telefonisch contact op of mail naar info@cafemadrid.nl.

Groepen vanaf 8 personen serveren wij 1 van onze tapas menu’s. Jullie hebben de keuze uit 2 soorten menu’s, Menu dos Platos a €24,50 p.p. of Menu dos Platos Deluxe a €28,50 p.p.

Het menu bestaat uit een koude en een warme gang waarbij jullie een selectie krijgen van de hele menukaart met een combinatie tussen vis, vlees én vegetarische tapas. Bij het luxe menu serveren wij de gamba en ossenhaas spiesen extra.

Mochten jullie vooraf al weten welk menu jullie zouden willen hebben dan kunnen jullie dit al aangeven anders kan dit op de avond zelf ook nog aangegeven worden. Graag vernemen wij of er dieetwensen of allergenen zijn.

Hasta luego!